Chomutov – Máte rádi romantiku? Pak tedy zbystřete svoji pozornost, chomutovský zoopark pro vás nachystal jedinečný zážitek.

kočár

Váš kočár je připraven...

Romantická projížďka historickým kočárem Landauer, to zní vážně honosně. Užít si ji můžete v Podkrušnohorském zooparku od tohoto víkendu každou sobotu a neděli mezi třináctou a patnáctou hodinou. „Dvacet minut trvající okružní jízda začíná u vstupní pokladny ze směru od sídliště Březenecká a pokračuje na Starou Ves. Prohlídku euroasijské fauny a krušnohorské lidové architektury si tak návštěvníci budou moci vychutnat pěkně v pohodlí," láká k návštěvě mluvčí zooparku Martina Pelcová a pro úplnost ještě prozradí, za kolik se povozíme, „cena jízdenky je 50 korun za osobu."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru