Jirkov – Pořádné překvapení zažila dvojice lotrů, která se před pár dny vydala v Jirkově na lup. Sotva se oba zlodějíčci pustili do „díla", měli za zády policisty a na rukách pouta. Divili se náramně, na dohlížející kameru si přece dali pozor.

jirkovzloděj

Doslova se přepočítali

K noční akci došlo na jirkovském obchvatu a darebové si tady své role „poctivě" rozdělili. Jeden si obhlédl zaparkovaná auta, aby se po důkladném výběru do jednoho z nich vlámal, druhý naopak sledoval okolní ruch v nedaleko odstaveném vozidle vlastním. O nainstalované kameře dobře věděli, krycí manévry by jim mohl závidět leckterý zkušený paragán. Ani velká opatrnost jim ale nakonec nebyla nic platná, strážníci je během chvilky zatýkali přímo na místě činu. „Zloději netušili, že je v ulici nově také druhá kamera. Kryli se před tou jednou, ale nebylo jim to nic platné," říká starosta města Radek Štejnar.

Podezření z trestného činu teď řeší Policie ČR.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru