Žiželice – Nepříjemný závěr včerejšího dne prožili obyvatelé Žiželic. Profesionální hasiči ze Žatce a jejich dobrovolní žiželičtí kolegové měli plné ruce práce při požáru elektroinstalace a bytového jádra ve třetím patře místního bytového domu.

hasič

Nikomu se naštěstí nic nestalo

V době příjezdu hasičů již na místě zasahovala hlídka Policie ČR ze Žatce. Ta provedla evakuaci a záchranu osob, dvoučlenné policejní hlídce se podařilo vyvést do bezpečí všechny nájemníky domu. „Požár byl lokalizován za použití jednoho vysokotlakého vodního proudu. Hasiči následně rozebrali bytové jádro, kde za použití termokamery hledali skrytá ohniska a přetlakovou ventilací odvětrávali dům," říká velitel čety Michal Hrdlička.

Oheň si naštěstí nevyžádal žádná větší zranění. Péči přivolaných lékařů potřebovala pouze majitelka zasaženého bytu, která utrpěla lehčí šok. „Příčiny požárů a způsobené škody jsou nyní v šetření," dodává Hrdlička.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru