Chomutov – Asi není na Chomutovsku člověka, který by alespoň jednou nenavštívil místní zoopark. Napadlo vás někdy, že by mohlo být zajímavé, udělat si stejnou procházku po setmění? Pracovníci parku s touto možností nyní přicházejí.

jelen

Procházky budou každý pátek

První večerní prohlídku naplánoval zoopark na svátek sv. Valentýna, to znamená na 14. února v 18.30 hodin, všechny další budou probíhat každý pátek ve stejném čase. „Svátek zamilovaných na úvod jsme zvolili záměrně. Projít se parkem pěkně večer, to je přece romantické," usmívá se mluvčí zooparku Martina Pelcová.

Na co se můžeme těšit?

Kromě netradiční, hodinu a půl trvající podívané to bude například zajímavý výklad průvodce. „V současné době máme zatím naplánovaný jeden vycházkový okruh. Začínat se bude u vlků a poté se přes pandu, terária, takiny a jeleny milu dostaneme k velkým šelmám a jelenům bucharským. Prohlídka bude končit u tuleňů a večer velmi aktivního dikobraza," předesílá Pelcová. „Večerní návštěva je zajímavá nejen takzvaně na koukání, ale i na poslech. Zoopark totiž po setmění ožívá nádhernými zvuky," láká k návštěvě mluvčí.

Není to drahé

A na kolik noční procházka vyjde? Ne více, než návštěva klasická. Za netradiční prohlídku zaplatí dospělí 50 a děti pouhých 30 korun. Setkání s průvodcem proběhne vždy u vstupní pokladny do zooparku ze směru od Kamencového jezera.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru