Chomutov –„Honem přijeďte, napadli mě dva feťáci. Jeden mě ohrožoval nožem". Tak přesně toto slyšel v telefonu, v sobotu ve dvě hodiny ráno, službu konající strážník Městské policie. Dorazivší policisté pak jednoho z násilníků zadrželi přímo na místě, druhý stihl utéct.

pachatelJezdit v noci na kole se nevyplácí

Incident se odehrál v Tovární ulici v Chomutově. Vyděšený muž, který hlídku přivolal, vypověděl, že ho při cestě na ubytovnu (tam dočasně bydlí) přepadli dva nepřizpůsobiví občané, pravděpodobně narkomani. Prý chtěli jízdní kolo, na kterém jel a jako přesvědčovací argument použili kudlu. On sám se údajně spasil útěkem.

Schoval se v roští jako uličník

Přepadený posléze oba násilníky popsal s tím, že jeden je ukrytý za budovou ve křoví. Trefil to přesně. Hlídka skutečně v křovíčku lupiče našla, na „bobečku" tady čekal, až celý zmatek pomine. Policisté samozřejmě osmadvacetiletého Chomutováka okamžitě zadrželi, jeho parťáka už bohužel nenašli. Celý případ si pak převzala přivolaná Policie České republiky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru