Klášterec nad Ohří – Smolná zpráva pro všechny lyžaře a milovníky zimních sportů přichází z klášterecké Alšovky. Po nedávném zahájení kompletního chodu byli provozovatelé nuceni lyžování ve Ski areálu zčásti omezit. Na vině jsou popadané stromy, které nevydržely nápor námrazy.

alšovka1

Velký vlek a sjezdovka dvojka

Omezení provozu se týká velkého vleku a sjezdovky č. 2. Hned první den v měsíci tady přes noc spadl na vlek vyvrácený strom, který neudržel tíhu námrazy. Provozovatelům se během dopoledne podařilo problém odstranit, další komplikace ale přišly hned za dva dny.

"Čekáme, až bude bezpečno"

„Bohužel jsme byli nuceni velký vlek a dvojku sjezdovku uzavřít. Pod nahnutými a praskajícími stromy není bezpečno. Na trati i podél vleku padaly větve nebo celé vrchní části stromů. S odklizením čekáme, až bude situace klidnější," vysvětluje vedoucí areálu Vladimír Klíma.

O aktuální situaci a případných změnách na Alšovce vás budeme informovat.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru