Chomutov – K loupeži došlo včera v dopoledních hodinách na chomutovském náměstí 1. máje (článek najdete zde). Policisté již znají „hrubý" popis pachatele a nyní žádají veřejnost o spolupráci.

loupež1Popis

Jedná se o muže, vysokého zhruba 175 cm. V době loupeže na sobě měl tmavou bundu, pravděpodobně světlejší kalhoty a na hlavě kšiltovku khaki barvy. Svůj obličej zakrýval šátkem se vzorem „Palestina". Na zádech měl batoh tmavé barvy.

Neviděli jste něco?

„Žádáme všechny občany, kteří se mezi 09.00 a 10.00 hodinou pohybovali na chomutovském náměstí, případně jeho přilehlých ulicích, tzn. Revoluční, Ruská, Husova a Nerudova a mohli by pomoci s objasněním této loupeže, aby zavolali na bezplatnou linku 158 nebo přímo na službu kriminální policie a vyšetřování Chomutov, telefon 974 433 443," uvádí policejní mluvčí Marie Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru