Kadaň – V uplynulých dnech přivítali obyvatelé kadaňského Domova pro seniory ve svém středu zajímavou a milou návštěvu. Něco málo o policejní práci jim přišla povyprávět dvojice strážníků Městské policie, „na pomoc" si s sebou vzala také dvouletého německého ovčáka Dona.

seniorapes

Senioři měli pro Dona pamlsky

Jak již přítomnost služebního psa předesílá, beseda s muži zákona byla zaměřena na práci psovodů a výcvik jejich svěřenců. Strážníci se ovšem nezaměřili pouze na „suchou" teorii, ale také společně s Donem předvedli, co všechno takový čtyřnohý pomocník umí. A přesto, že se z důvodu chladného počasí odehrávala ukázka pouze ve společenské místnosti Domova, setkala se návštěva s nebývalým zájmem. A když posléze psovod Radek Vyhnálek zamířil s Donem přímo mezi sedící posluchače, nadšení nebralo konce. Ti nejodvážnější si mladého psa nejen pohladili, ale se svolením jeho pána mu dali také oblíbenou mlsku, piškotku.

„Klienti se dověděli spoustu zajímavostí"

„Jsme rádi, že mezi nás strážníci zavítali. Jejich návštěva byla milá i užitečná zároveň. Naši klienti měli možnost dovědět se spoustu zajímavého a ještě si pohladit pravého policejního psa. To se nestává každý den," pochvaluje besedu ředitelka Domova Lenka Raadová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru