Chomutov – K přepadení sázkové kanceláře došlo na Palackého ulici v Chomutově včera před osmnáctou hodinou. Neznámý pachatel si vybral „tu nejsprávnější" dobu. Přišel přesně ve chvíli, kdy obsluha sázkovky přepočítávala tržbu. S pistolí v ruce vyzval ženu k předání peněz a poté, co mu bylo vyhověno, z místa loupeže utekl.

loupez

Popis pachatele

Muž, vysoký 170 – 175 cm, na sobě měl světlou bundu s kapucí a nápisem, na obličeji šátek černobílé barvy se vzorem kohoutích stop.

Policie žádá o pomoc

„Žádáme veřejnost o spolupráci při ustanovení totožnosti neznámého muže. Veškeré poznatky, které by mohly pomoci objasnit tuto loupež, volejte na linku 158 nebo přímo na službu kriminální policie a vyšetřování PČR Chomutov na číslo 974 433 443," uvádí policejní mluvčí Marie Pivková.

Poznali byste ho?

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru