Chomutov – Celou jednu hodinu se potýkali hasiči s požárem střechy nad tělocvičnou chomutovské Základní školy Hornická. Na místě zasahovaly čtyři hasičské jednotky.

hasicititul

Hasiči zvládli červeného kohouta během hodiny

Čas, 13.10, hasiči dostávají hlášení o plamenech na budově v Husově ulici. K zásahu vyjíždějí profesionálové a dobrovolníci z Chomutova, jednotka dobrovolných hasičů z Jirkova a podniková hasičská železniční jednotka. „Hořelo pod plechovou střechou budovy, hasiči na ní museli vyřezat otvor, aby se dostali k ohnisku požáru. Na jeho likvidaci použili vodní proud přímo ze střechy a další proudy zevnitř budovy. Požár byl lokalizován v 14.10 hodin," uvádí mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Evakuace nebyla nutná

Kromě hasičů byly na místě také policejní hlídky, které celou ulici uzavřely. Podle všeho nedošlo naštěstí k žádnému zranění ani k případné evakuaci osob. Příčina požáru bude nyní předmětem dalšího vyšetřování.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru