Klášterec nad Ohří – Jeden mrtvý, šest zraněných. Bilance včerejší klášterecké tragédie je neúprosná. Řidič jednoho z automobilů zemřel na místě, jeho dva spolujezdci skončili v ústecké a chomutovské nemocnici. Posádka druhého vozu byla s lehčími zraněními převezena do nemocnice v Kadani. (První informace z nehody jsme psali zde)

sanita„Zatím víme jen to, že Fabia vjela do protisměru"

Jak se celá smutná událost seběhla, je zatím v řešení policistů. „Veškeré příčiny a okolnosti nehody jsou v současné době předmětem šetření," říká policejní mluvčí Marie Pivková. „Zatím můžeme uvést to, že při nehodě došlo k čelnímu nárazu dvou osobních vozidel, Škody Fabia, která jela ve směru od Perštejna a protijedoucí Audi. Ke střetu došlo zhruba tři sta metrů před Kláštercem nad Ohří (ve směru z Karlových Varů), kdy zatím pro nás z neznámých příčin vjela Fabia do protisměru," vysvětluje mluvčí.

Zranění muži skončili v Ústí a Chomutově

Za volantem škodovky seděl jednapadesátiletý muž. Ten bohužel svým zraněním na místě nehody podlehl. Jeho dva spolucestující, muž ve věku dvacet tři let a jeho o rok starší kolega skončili v nemocnici. „Zraněného pětadvacetiletého muže převezli pracovníci Zdravotnické záchranné služby s poraněním horní končetiny na úrazové centrum Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem," uvádí mluvčí Krajské zdravotní Jiří Vondra. „Druhý z mužů byl krátkodobě přijat na oddělení JIP v chomutovské nemocnici, v současné době je tamtéž hospitalizován na chirurgickém oddělení," dodává Vondra.

Žena a děti zůstávají v péči lékařů

O velikém štěstí může hovořit posádka Audi. Čtyřicetiletá žena (řidička), její o deset let starší manžel a na zadních sedadlech dvě jedenáctileté děti vyvázli z nehody s lehčími zraněními. Všichni čtyři byli převezeni do nemocnice v Kadani s tím, že jedno z dětí bylo následně převezeno do Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem. Muž byl po ambulantním ošetření propuštěn domů, žena a obě děti zatím zůstávají v péči lékařů.

Nemá smysl spekulovat

Jeden okamžik, jeden moment a rázem je všechno jinak. Příčinou nehody mohlo být cokoliv. Podle našeho zdroje měli údajně spolucestující Fabie v době neštěstí spát, jestli únava přemohla i řidiče, těžko říci. Stát se mohlo skutečně cokoliv. Mohla to být opravdu únava, krátký mikrospánek, tak stejně to ale mohla být momentální nevolnost či pouhá nepozornost. Spekulovat je naprosto zbytečné, tragický výsledek to nezmění a čas se bohužel vrátit nedá.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru