Chomutov - Zpravodajský online deník e-chomutovsko.cz vydal první verzi aplikace pro mobilní telefony a tablety s operačním systémem Android. Ke zprávám ze svého blízkého okolí se nyní dostanete ještě rychleji a jednodušeji! Samozřejmě zdarma.

Aplikace e-chomutovsko.cz je na google play.

Stačí, když v obchodu Google Play zadáte ze svého zařízení do vyhledávání "e-chomutovsko.cz" či jen "chomutovsko", aplikace s naším typickým logem se vám objeví jako první v nabídce. Nabízí členění zpráv do nejoblíbenějších sekcí. Můžete tak samostatně prohlížet přehled dění na Chomutovsku, ze sportu či přehled chystaných akcí nebo dění na chomutovských školách. Oblíbené články si můžete archivovat.


aplikaci e-chomutovsko.cz si můžete stáhnout zde


Na nové zprávy vás vždy upozorníme na liště, v časovém intervalu, jaký si sami nastavíte. Zatím přicházíme se dvěma barevnými provedeními - tmavě a světle šedou. Aplikace je optimalizovaná, aby načítala jen malé množství dat a jednotlivé články vás v případě zájmu jednoduše navedou na náš web.

A teď třešnička na dortu: umístěte si na plochu telefonu či tabletu widget, který vám na obrazovce telefonu, aniž by byla aplikace spuštěná, zobrazí nejaktuálnější vámi nepřečtené zprávy z vámi zvolené oblasti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru