Ústí nad Labem / Prunéřov – O nešťastném pádu čtyřicetiletého muže jsme na našich stránkách informovali včera odpoledne (podrobnosti najdete zde). V současné době vám jako první přinášíme zprávu o jeho aktuálním zdravotním stavu.

Mnoho zlomenin a řezných ran

Děsivý čtyřmetrový pád na technologické zařízení zanechal samozřejmě bohužel své následky v podobě vícečetných zlomenin, pohmožděnin a zranění hlavy. Muž také utrpěl spoustu řezných ran v obličeji a po těle.

Okamžitá operace byla nezbytná

Na místě zasahující lékaři rozhodli téměř okamžitě, je potřeba letecký transport do Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem. „Po příjmu a provedení veškerých nezbytných ošetřeních a vyšetření se vážně poraněný muž podrobil okamžité operaci. Nyní je pacientův zdravotní stav stabilizován, nicméně je stále hospitalizován na anesteziologicko resuscitačním oddělení," říká mluvčí Krajské zdravotní Jiří Vondra.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru