Klášterec nad Ohří – Víkend plný neštěstí. Smutná zpráva přichází z Klášterecka, při dopravním neštěstí tady byli na silnici sraženi dva chodci. Podle zjištěných informací se jedná o manželský pár, bohužel, žena svým zraněním na místě nehody podlehla.

Nehoda si vyžádala lidský život.

K nehodě došlo při předjíždění

K tragédii došlo před dvěma hodinami na silnici mezi Kláštercem nad Ohří a nedalekými Mikulovicemi. Řidič osobního vozidla tady při předjíždění před sebou jedoucího auta srazil po krajnici protijdoucí manželskou dvojici (muž 63, žena 61 let). U obou došlo k rozsáhlým těžkým zraněním, ta ženina se nakonec bohužel ukázala jako smrtelná. Zraněného manžela převezli lékaři Rychlé záchranné služby do nemocnice.

„V současné době je komunikace uzavřena v obou směrech. Veškeré příčiny dopravní nehody policie vyšetřuje," uvádí k tragickému okamžiku policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru