Počerady – Dramatický úvod nového roku čekal severočeské hasiče. Při zásahu v nedalekých Počeradech museli čelit nejen ohni, ale také pravděpodobně opilému agresorovi, jemuž se přítomnost zachránců pranic nelíbila. Rozbil jim auto a chtěl se prát.

Příčina požáru odhalena

K incidentu mezi opilcem a hasiči došlo dnes kolem poledne při jejich zásahu v neobydleném patrovém domě v Počeradech, na jehož půdě hořel odpad a matrace. Na místo požáru dorazily tři hasičské jednotky, elektrárenská právě z Počerad, HZS Louny a Sbor dobrovolných hasičů z Postoloprt. Požár způsobil škodu za zhruba deset tisíc korun, své k tomu řekl už i vyšetřovatel. Podle něj byla příčinou neopatrná manipulace s otevřeným ohněm.

Vyhodit dveřmi, vrátí se oknem

Co přesně se alkoholem ovlivněnému muži na hasičích a jejich práci nelíbilo, nikdo neví. Jisté je, že již během průzkumu se do zakouřeného objektu soustavně vracel, ačkoliv byl profesionály v modrožlutých uniformách předtím několikrát vyveden.

Kluci si nic nenechali líbit

Neposlušný a příkazu nedbající „chytrák" nakonec vše vyřešil po svém. Nejprve rozbil rukou světlo na jednom ze zásahových vozů a posléze napadl samotné hasiče. Ti si to samozřejmě nenechali líbit, drzouna velmi rychle usměrnili a zpacifikovali, aby ho nakonec předali do rukou zákona.

Na Silvestra 23 výjezdů

V závěru se ještě sluší dodat statistika silvestrovského dne a noci. V rámci celého severočeského regionu vyjížděli hasiči třiadvacetkrát. Ve všech případech se naštěstí jednalo o drobnější požáry, při kterých hořely kontejnery a popelnice, tráva či staré listí. Ve většině byl podle hasičů oheň způsobený zábavnou pyrotechnikou.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru