Chomutov – O tom, že bujaré silvestrovské veselí v žádném případě nesvědčí zvířatům, bylo napsáno mnohé. Ani tentokrát se bohužel právě proběhlá noc neobešla bez následků. S velikou žádostí se na nás obrátila majitelka roční fenky Ellie, která se při venčení polekala všudypřítomných petard a utekla.

Černý flek na boku a zadečku

Jedná se fenku Jack Russel teriéra, je hodně bojácná a jak již bylo zmíněno, jmenuje se Ellie. Poznáte ji podle velkého černého fleku na levém boku a na zadečku. Na krku má červený obojek s kamínky. „Ellie se ztratila včera kolem sedmnácté hodiny u autoškoly Omega. Při procházce bouchla poblíž petarda, ona se vyděsila, utrhla z vodítka a utíkala pryč. Prosím, kdybyste ji někdo zahlédl, našel nebo měl jakoukoliv informaci, ozvěte se na tel. 602116330 nebo přímo tady (fb adresa majitelky). Moc děkujeme za případné sdílení," uvádí nešťastná Monika Pracná a dodává, „pro nálezce mám připravenou finanční odměnu."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru