Jirkov – Až se léto jirkovských hasičů zeptá, co dělali v zimě, budou moci odpovědět, že mimo jiné připravovali dětský tábor. A není to tábor ledajaký, je přímo dobrodružný a ve stylu zlatokopeckých hrdinů z knih Jacka Londona.

Letos olympiáda, příští rok zlato

Vyrýžovat co nejvíce zlatavě blyštivého kovu. Takový bude cíl všech, kteří ve dnech 19. – 26. července stráví svůj čas na táborové základně Sboru dobrovolných hasičů v Dolním Radíkově. „Snažíme se navázat na naši kdysi krásnou tradici pořádání dětských táborů. V příštím roce to bude již novodobý druhý ročník, letos v létě jsme tábor pojali jako hasičskou olympiádu. Ten další bude ve znamení Zlaté horečky," říká jeden z organizátorů Lukáš Kubový.

Hlásit se můžete od ledna

Líbí se vám myšlenka dětského tábora „alá" Klondike?  V tom případě není nic jednoduššího, než zavolat na telefonní číslo 722 688 376 právě panu Kubovému, který vám podá další informace. Přihlášky na tábor budou k dispozici už od ledna.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru