Chomutov – Zúčastňovali jste se minulých ročníků Rodinného zápolení? Pak vězte, že i v roce příštím se můžete nadále s kozou Rózou a kozlíkem Rozmarýnkem setkávat. „Rodinné zápolení 2014 začíná již v lednu. Rodiny s dětmi s námi mohou opět poznávat zajímavá místa ve městě, soutěžit, ale především si hrát," říká primátor města Jan Mareš.

Patnáctka akcí

A na co můžete těšit? Třeba na patnáct nových akcí, z nichž jedna bude, tak jako v posledních dvou ročnících, výjezdní do blízkého okolí Chomutova. „V příštím roce se s rodinami sejdeme ve známých chomutovských areálech, ale navštívíme třeba i průmyslovou školu, hřiště softbalistů a dokonce vyjedeme na Červený hrádek," zve všechny primátor Mareš.

Jako první se jde do bazénu

Web pro nadcházející ročník, na kterém se zkušení i noví soutěžící mohou k účasti přihlásit, je již v běhu, najdete ho na adrese www.2014.rodinnezapoleni.cz.  První z letošních soutěží pak proběhne 18. ledna v plaveckém areálu Aquasvět, bude to tradiční a populární klání o Chomutovskou ploutev.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru