Chomutov – Potěšil vás v průběhu roku pohled na zvířátka v chomutovském zooparku? Udělejte na oplátku radost vy jim a obdarujte je vánoční nadílkou. Už zítra máte ideální příležitost.

Zvířátkový Ježíšek

Vánoce, to nejsou jen chvilky shonů, nervů, příprav a úklidů. Vánoce jsou také o radosti, pohodě a dárcích. A právě na posledně jmenované se každoročně těší většina malých, a přiznejme si, mnohdy i velkých.  Udělat radost ale můžeme nejen sami sobě, člověk člověku, ale i například němým tvářím.  Nevíte jak? Není nic jednoduššího. Podkrušnohorský zoopark připravil na zítra dárečkový den, pro zvířátka sem můžete přinést „Ježíška" v podobě ovoce a zeleniny, medu, piškotů nebo pamlsků a konzerv pro psy a kočky z chomutovského psího útulku. Vítané jsou i starší čisté deky či psí a kočičí pelíšky.

Dárky noste na statek

„Rádi uvítáme každého dárce. Vaše dárky převezmeme v neděli na statku domácích zvířat vedle restaurace U Pratura, jako poděkování za štědrost bude pro všechny dárce vstup do zooparku zdarma," předesílá mluvčí Martina Pelcová a zároveň neopomene připomenout jednu ryze vánoční akci, „kdo bude chtít, může se s námi naladit na správnou vánoční notu. Od 11 do 15 hodin si tady všichni návštěvníci mohou ozkoušet staročeské tradice, lití olova, pouštění skořápek nebo třeba rozkrajování jablíček."

Takže, už máte nachystané pamlsky?

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru