Jirkov – Neklidnou noc a bezesné spaní měli ze včerejška na dnešek obyvatelé bytů v ulici Pod Břízami v oblasti Nového Březence. Jeden z jejich sousedů se stal obětí vraždy, o život ho připravil kamarád.

Hádku ukončila kudla

K tragické události došlo včera večer kolem deváté hodiny. Podle námi zjištěných informací oba přátelé (36 a 41 let) společně popili trochu alkoholu a následně mezi nimi došlo k rozmíšce. Při ní jeden z nich sáhl po noži a celé neštěstí bylo rázem na světě.

„Byl to pohodář, škoda dobrého člověka"

Hrůzný čin rozpoutal mezi sousedy vášně. Stále nedokáží pochopit, proč k něčemu podobnému došlo. „Je to hrůza. Nezasloužil si to. Byl to takový pohodář. Nevyhýbal se práci, jezdil u Technických služeb jako popelář," smutní jedna ze sousedek a pak se rozčílí, „doufám, že si to jeho vrah pěkně odnese. Všichni ho tady znají, problémový typ. Několikrát trestaný, škoda mluvit."

Vraha sebrali na místě činu

Celou záležitost od počátku prošetřují krajští kriminalisté. Ti také šestatřicetiletého vraha zadrželi přímo na místě činu. „V současné době je již muž obviněn z trestného činu vraždy. Prozatím je umístěn v cele předběžného zadržení, v nejbližší době bude podán návrh na umístění do vazby," říká krajská policejní mluvčí Jana Matonohová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru