Klášterec nad Ohří - Společnost ČEZ Teplárenská, a. s. odkoupila 100% podíl ve společnosti Teplo Klášterec, provozující tepelné hospodářství v tomto městě. Stávající cena za 1 GJ tepla se pro obyvatele Klášterce nad Ohří zvyšovat nebude, zůstane stejná jako dosud.

Výtop více než pěti tisíc domácností

Teplo Klášterec, s. r. o., je etablovaná společnost se stabilní tržní a finanční pozicí. Zabývá se rozvodem a prodejem tepelné energie pro potřeby ústředního topení a teplé užitkové vody prostřednictvím vlastní moderní infrastruktury systému centrálního zásobování teplem. Nový vlastník chce udržet a v budoucnu dále zlepšovat vysoký standard kvality dodávek tepelné energie pro více než 5 000 domácností a řadu nerezidenčních objektů.

„Vybírali jsme spolehlivého investora"

„Systém centrálního zásobování teplem představuje nejvýhodnější alternativu vytápění pro většinu domácností v Klášterci nad Ohří. Při výběru strategického partnera bylo pro nás klíčové, najít investora, který zajistí kontinuitu fungování, bude zárukou spolehlivých dodávek tepla pro zákazníky společnosti a bude pokračovat v dalším rozvoji společnosti," říká jeden z prodávajících Zdeněk Šroubek.

Stejný strategický záměr

„Akvizice společnosti Teplo Klášterec je v souladu s naším strategickým záměrem v oblasti tuzemského teplárenství. Jsem velice rád, že ČEZ Teplárenská, a. s., bude zajišťovat tepelný komfort většině obyvatel tohoto města," poznamenal předseda představenstva ČEZ Teplárenská Vladimír Gult.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru