Chomutov – Takový víkend, počítáno i s pátkem, chomutovští strážníci dlouho nezažili. Hned čtyřikrát museli zajíždět do psího útulku s novými nalezenci, v jednom případě přivezli štěně i s matkou.

Začalo to německými ovčáky

První výjezd absolvovali strážníci už pátek v půl šesté ráno. Cílem jejich cesty byla Stromovka poblíž zooparku. Odtud do útulku odváželi dva statné, volně pobíhající německé ovčáky.

V pátek ještě dvakrát

Další práce obdobného charakteru čekala na hlídku, speciálně vyškolenou k odchytu zvířat, stejný den pár minut po poledni. V Nádražní ulici nalezla opuštěného a zmateného maďarského ohaře. A aby toho nebylo málo, v osm hodin večer se pro změnu vyjíždělo do kina Svět, kde se v místním vestibulu rozhodl ohřát další z psích cestovatelů.

Fena i se štěnětem

Klid nepřinesl ani den následující. Už v devět hodin ráno přebíral velitel sloužící směny hlášení, že ve Feroně na Spořické ulici se nachází cizí fena německého ovčáka. Ta si s sebou na výlet dokonce „přibalila" své vlastní štěně.

Ve všech případech byli čtyřnozí miláčci člověka / i když to tak bohužel někdy dle zacházení některých lidí nevypadá /převezeni do dočasného domova, do psího útulku v Beethovenově ulici v Chomutově.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru