Klášterec nad Ohří – Pracovní týden máme za sebou, víkendová pohoda před námi a vy si ji můžete zpestřit návštěvou kina. A nejlepší na tom všem je, že vás to nemusí stát ani korunu, vstupenky můžete vyhrát v naší další soutěži. Tentokrát jsme nachystali lístky do nově zrekonstruované klášterecké Egerie, vydejte se s námi na český film Klauni.

Hrajeme do nedělních 10 hodin

Nejprve zopakujeme pravidla soutěže. Nejsou složitá, účastník musí být fanouškem našich stránek, musí být správně zodpovězená soutěžní otázka a odpověď je potřeba zaslat na naší adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Z došlých mailů vylosujeme výherce, který od nás dostane dvě vstupenky na film. Uzávěrka soutěže bude v neděli, 8. prosince v 10 hodin přesně. Nezapomeňte uvést své telefonní číslo, na kterém vás budeme moci v případě výhry kontaktovat (v případě, že se soutěže zúčastníte, buďte prosím na telefonu. Když se nám nepodaří dovolat, budeme losovat znovu). Výsledky budou posléze uveřejněné na našich FB stránkách.

Co nás zajímá?

Lístky, které pro vás máme, jsou na nedělní večerní představení v kláštereckém kině Egerie, začátek projekce je v 19 hodin.  Soutěžní otázka: Výhra o kinolístky bude opět vázaná k našim článkům. Napište nám, kolik dobrovolných dárců krve převzalo před pár dny na chomutovské radnici Zlatou medaili profesora Jánského.

Přejeme vám hodně štěstí

Více o programu kin najdete zde.

O filmu

Na počátku kariéry vytvořili OSKAR, MAX a VIKTOR klaunskou skupinu Busters. Jejich klauniády představovaly ostrůvky svobody uprostřed nehybné bažiny rezignace v komunistickém režimu bývalého Československa. Pak se však mezi třemi klauny cosi vážného odehrálo. Jak se ukáže, národem milovaní klauni se mezi sebou nedokážou vystát. Nyní se Oskar vrací po třiceti letech z emigrace, aby v Praze uzavřel svoji uměleckou kariéru. Setkání s bývalými přáteli vede k nevyhnutelné vzájemné konfrontaci. Osud jim tak nabízí ještě jednu šanci, jak to naposledy pořádně roztočit. I po třiceti letech otázka zůstává stále stejná: Kdo se bude smát naposled? V hlavních rolích se můžete těšit na Oldřicha Kaiser, Jiřího Lábuse, Didiera Flamanda, Julii Ferier nebo třeba Zuzku Kronerovou. Za scénářem stojí Petr Jarchovský, režie se ujal Viktor Tauš.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru