Kadaň – K tragické kolizi, která skončila smrtí chodkyně, došlo v pondělí kolem deváté hodiny ráno v kadaňské ulici Na Průtahu. Osmdesátiletá žena i přes okamžitý zásah lékařů bohužel na následky zranění týž večer zemřela.

Policisté žádají o svědectví

Příčiny nehody v současné době policie prošetřuje. „Ke střetu osobního vozidla Renault Espace, které řídil pětačtyřicetiletý muž, a osmdesátileté místní obyvatelky došlo na přechodu pro chodce u marketu Kaufland. Po kolizi žena upadla na vozovku a utrpěla zranění, která si vyžádala letecký převoz do nemocnice v Ústí nad Labem. Ve večerních hodinách svým zraněním bohužel podlehla," říká policejní mluvčí Marie Pivková a dodává, „žádáme případné svědky této dopravní nehody, aby zavolali na bezplatnou linku 158 nebo přímo na útvar policie v Kadani 474 334 534, 474 334 533 nebo 474 334 536 a poskytli své svědectví."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru