Klášterec nad Ohří – Máte chuť vyrazit za skvělou muzikou? Tak to jste tady správně. Máme pro vás dva lupeny na čtvrteční koncert Věry Špinarové, stačí znát správnou odpověď a mít štěstí při losu.

Hrajeme do čtvrtečních 10 hodin

Pravidla soutěže zůstávají neměnná. Účastník musí být fanouškem našich stránek, musí být správně zodpovězená soutěžní otázka a odpověď je potřeba zaslat na naší adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Z došlých mailů bude vylosován výherce, který od nás dostane dvě vstupenky na koncert. Uzávěrka soutěže bude tentokrát ve čtvrtek, 5. prosince v 10 hodin přesně. Nezapomeňte uvést své telefonní číslo, na kterém vás budeme moci v případě výhry kontaktovat (buďte prosím na telefonu, aby se vše mohlo rychle vyřídit). Výsledky budou uveřejněné na našich FB stránkách.

Na co se dnes odpovídá?

Lístky, které pro vás máme, jsou na čtvrteční večer, koncert proběhne v kláštereckém Kulturním domě a začátek bude v 19 hodin.  Soutěžní otázka: Věra Špinarová oslaví v prosinci ... narozeniny. Napište nám kolikáté a kolikátého.

Více o koncertu čtěte zde.

Přejeme vám hodně štěstí

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru