Chomutov – Celkem čtyřiaosmdesát dobrovolných dárců krve se sešlo v uplynulých dnech v historických prostorách kostela svatého Ignáce, aby zde slavnostně převzali Zlaté medaile profesora Jana Jánského.

„Patří vám náš obdiv a uznání"

„Dobrovolné dárcovství krve je ušlechtilou, vysoce humánní činností a projevem hluboké lidskosti. Za darování něčeho, co se nedá vyrobit ani koupit a pomáhá jiným při záchraně života, vám patří náš obdiv, uznání a poděkování," řekl primátor Mareš, který zároveň předal všem pozvaným dárek od vedení města jako vyjádření úcty.

Zlaté Janského plakety za 40 bezplatných odběrů krve předala ředitelka Úřadu oblastního spolku Českého červeného kříže v Chomutově Irena Wachtfeidlová a primářka Hematologicko-trasfúzního oddělení Nemocnice v Chomutově Vladimíra Kašková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru