Kadaň – Sundat poklice z auta, to dovede kdejaký začínající zlodějíček. Zdatnější a zkušenější „borci" si troufnou na vykradení osobáku, někteří s ním i dokáží odjet. S ničím tak malým se ale zloděj v Prunéřově vůbec nezaobíral. Nebyl žádný troškař a odvezl si rovnou celý kamion, a to prosím i s návěsem.

Není auto jako auto

Náklaďák v hodnotě osm set tisíc korun zmizel před pár dny během noci z odstavného prunéřovského parkoviště. Lupič si nevybral žádnou neznačkovou „šunku". Vsadil na osvědčenou kvalitu německého strojírenství a usedl do kamionu značky MAN. Se samotným tahačem se ovšem nespokojil, z Prunéřova odjel i s připojeným návěsem. Po „milovníkovi" velkých a silných vozů, stejně jako ukradeném kamionu vyhlásili policisté celostátní pátrání.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru