Jirkov – Nechybělo mnoho a veselá romská svatba se proměnila ve smuteční obřad. Jeden ze svatebčanů se posilněn alkoholem rozhodl předvést kamarádům své řidičské umění. Po bláznivém slalomu mezi lampami si to ale namířil přímo mezi ně.

„Vypadalo to, že se zcvoknul"

„Bylo to všechno docela rychlé," popisuje situaci dnešního odpoledne v jirkovské Tyršově ulici očitý svědek a hned pokračuje, „v hospodě Na Růžku tady v ulici se slaví svatba. Všechno bylo docela v pohodě, než sem vtrhlo to auto, černý favorit. Je to tu jednosměrka, přijel normálně ve správném směru, opodál u hasičárny se otočil a začal řádit. Slalom mezi lampami a tak dále. Nakonec to rozjel přímo proti skupině asi patnácti venku stojících lidí. Fakt to vypadalo, jako když se zcvoknul."

„Bylo to ťip ťop"

Pokuřující kamarádi měli hodně co dělat, aby před bláznem za volantem stihli uskočit. „Bylo to vážně ťip ťop. On už to pak neubrzdil a zastavil až o betonový sloupek před barákem," líčí dále muž. Zajímavá jsou i jeho další slova. „Chvilku se nedělo vůbec nic. Po nějaké době vystoupil z auta, svatebčané ho rázem obklopili a najednou byl všude klid. Krom rozbitého favorita, jako kdyby se tady nic nestalo."

Asi to nečekal, ale je to trestný čin

V současné době je věc v řešení policistů, kteří si už na opilého řidiče stihli posvítit. „Jde o pětatřicetiletého muže. Příčinu dopravní nehody zjišťujeme a věc bude dále šetřena pravděpodobně jako trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky," uvádí k případu policejní mluvčí Jana Matonohová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru