Chomutov – Dnešní den mají policisté opravdu napilno. Zatímco kriminalisté začínají pracovat na případu vraždy podnikatele Romana Housky, jejich kolegové z nehodového oddělení vyjížděli zhruba před dvěma hodinami k převrácenému kamionu. Ten ležel v příkopu na vedlejší silnici za odbočkou na Údlice ve směru z Pražské ulice.

Spadl do příkopu

K čemu přesně na vozovce kousek za Chomutovem došlo, zůstává zatím v šetření. Jisté je zatím pouze to, že když muži v bílých čepicích dorazili na místo nehody, našli tady kamion, „odpočívající" na boku mimo silnici a hromady vysypaného uhlí. Podle všeho to zatím vypadá tak, že šofér sjel koly mimo vymezený prostor určený pro jízdu a následný blížící se karambol už nezvládl ukočírovat.

Minimálně omezená doprava

Vzhledem k místu, na kterém se kamion překulil, nemusela být ani nijak moc omezená doprava. „K události došlo mimo hlavní tah na Prahu, doprava tady byla omezena minimálně," říká policejní mluvčí Jana Matonohová a dodává, „u řidiče kamionu došlo k lehčímu poranění, nikdo další naštěstí zraněný nebyl."

Pomoci přijel jeřáb

Na místo nehody posléze přijel na pomoc také jeřáb, který se snažil otočit náklaďák zpátky na kola. Podle posledních informací se dobré dílo před pár minutami podařilo.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru