Chomutovsko - Krajská mordparta právě vyšetřuje násilný trestný čin v Chomutově. Podle policejní mluvčí Jany Matonohové je obětí muž, nic bližšího zatím policie zveřejnit nemůže. Informaci jako první přinesl zpravodajský portál Novinky.cz s tím, že zavražděným je Roman Houska, partner exhejtmanky Ústeckého kraje Jany Vaňhové.

Toto tvrzení ale policisté zatím nechtějí potvrdit. Tělo jednapadesátiletého mrtvého muže bylo asi před hodinou nalezeno u vily v chomutovské ulici Kamenný vrch. Muž měl být podle dostupných informací zastřelený, na místo se nyní sjíždějí kriminalisté doslova z celé republiky.

Na uvedené adrese žije exhejtmanka Jana Vaňhová se svým přítelem Romanem Houskou. Bývalá hejtmanka Ústeckého kraje za ČSSD Vaňhová se večer na dotaz Práva k tragické události odmítla vyjádřit.

Roman Houska je vlivný kontroverzní sociální demokrat, který proslul mnoha politickými i společenskými skandály.

Ohledně vraždy v Chomutově zjišťujeme další podrobnosti. Krajská policejní mluvčí Jana Matonohová redakci e-chomutovsko.cz podotkla, že dozorující státní zástupce nebude zatím do zítřejšího rána žádné bližší informace poskytovat. 

Nyní aktuálně čtěte zde.

 

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru