Mostecko - O případu brutálního loupežného přepadení řidiče dodávky, ke kterému mělo dojít před dvěma měsíci na silnici u Loučné ve směru na Osek, informuje mostecká policie teprve dnes. V oficiální tiskové zprávě žádají kriminalisté veřejnost o spolupráci při pátrání po neznámém pachateli. Policie případ přes dva měsíce tutlala a teprve nyní žádá veřejnost, aby pomohla!

Osoba v bílém overalu

K celému případu došlo v neděli 15. září 2013 na silnici u obce Loučná ve směru na Osek krátce před jednadvacátou hodinou. „Řidič bílé dodávky značky VW Crafter zastavil na základě červeného světla, které bylo asi na přenosné dopravní značce. Před ním stálo jiné vozidlo tmavé barvy a nezjištěné tovární značky. Zřejmě se jednalo o dodávku. Náhle byl řidič oslněn prudkým světlem, poté se u jeho vozu otevřely dveře a u nich stála osoba v bílém overalu. Pak už si nic nepamatuje," popsala loupež mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Přepadený skončil v nemocnici

Přepadeného šoféra našli pracovníci bezpečnostní agentury u vjezdu do prostoru dolu Bílina za železničním přemostěním nedaleko silnice ve směru Lom – Duchcov. „Byl ve špatném stavu. Pracovníci agentury přivolali policii a záchrannou službu, lékaři následně převezli zraněného muže do nemocnice. Policie ohledáním místa nalezla poblíž odstavené dodávkové vozidlo VW. Poškozený utrpěl zranění, které bylo způsobeno fyzickým napadením, a zároveň přišel o zboží, které vezl," uvedla Světláková.

Kriminalisté žádají o pomoc...

Obsahem jeho nákladu byly výrobky ze skla. Přepadenému muži byla také odcizena finanční hotovost v české a zahraniční měně a mobilní telefon. Hmotná škoda byla vyčíslena na částku přesahující dvě stě tisíc korun. Kriminalisté nevylučují ani to, že pachatelé na místě čekali na jiné vozidlo. Policie nyní hledá svědky, kteří by mohli poskytnout informaci k případu loupeže. Ti mohou zavolat na linku 158, vítaný je jakýkoliv poznatek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru