Chomutov – Pracovní týden vstupuje do své druhé poloviny a my jsme pro vás připravili soutěž o víkendové lístky do chomutovského kina Svět. Tentokrát jsme vybrali dlouho očekávanou novinku na stříbrných plátnech, českou komedii režisérky Karin Babinské Křídla Vánoc.

Krajčo, Prachař, Novotný, Kerekes

Velká část filmu se odehrává v nákupním centru v čase Vánoc. Prolnou se tu příběhy čtyř přátel, kteří zde pracují. Optik Tomáš (Richard Krajčo) je vystudovaný oční lékař, má rád volnost a ženy, žije v obytném přívěsu na poli. Hezká Nina (Vica Kerekes) balí dárky ve stánku a provokuje výstředním oblékáním i přidrzlou otevřeností. Jejím krédem je nemilovat, aby nemohla být zraňována. Nejstarší z přátel, Ráďa (David Novotný), pracuje v supermarketu jako manažer prodeje a bydlí s početnou rodinou v malém bytě. Zajíc (Jakub Prachař), čerstvě vystudovaný herec, marně obchází castingy a vlastně málokdo ví, jak se doopravdy jmenuje. Všichni ho vnímají v kostýmu ušáka, který rozdává dětem balonky. Každý z přátel má své touhy a sny a právě Vánoce jsou časem, kdy se mohou plnit. Dejme šanci zázrakům! Copak se pohádky nemohou žít? (Falcon)

Hrajeme do pátečních 12 hodin

Pravidla naší soutěže zůstala stejná. Účastník musí být fanouškem našich stránek, musí být správně zodpovězená soutěžní otázka a odpověď je potřeba zaslat na naší adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Z došlých mailů bude následně vybrán výherce, který od nás dostane vstupenky na film. Uzávěrka soutěže bude v pátek, 15. listopadu ve 12 hodin přesně. Nezapomeňte uvést své telefonní číslo, na kterém vás budeme moci v případě výhry kontaktovat. Výsledky budou posléze uveřejněné na našich FB stránkách.

Dva lístky pro jednoho z vás

Lístky, které pro vás máme, jsou na sobotní večerní představení (16. listopadu) v chomutovském kině Svět. Začátek představení je v 19 hodin. Hrát se bude o dvě vstupenky, které dostane jeden z vás. Vždyť kdo by chtěl chodit sám do kina...

Soutěžní otázka: Nový film Křídla Vánoc má svoji premiéru tento týden. Napište nám, který den to je a která kina chomutovského regionu budou v den premiéry film vysílat?

Přejeme vám hodně štěstí

Kompletní a aktualizovaný program našich regionálních kin najdete zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru