Kadaň – Jste důvěřiví? A jste důvěřiví natolik, abyste si do bytu vzali úplně cizí lidi? Jeden takový dobrák se našel v Kadani. Pozval do svého příbytku jemu neznámou dvojici, ta se mu odvděčila vybílením portmonky.

Můžeme u vás přespat?

Co vedlo důvěřivce k tomu, že vyhověl žádosti o přespání a poskytl přístřeší ženě a muži, které pravděpodobně nikdy předtím neviděl, je záhadou. Jisté je, že svého rozhodnutí asi nyní hořce lituje. On totiž nejen že je pozval, ale také je nechal v bytě samotné. Odskočil si na nákup.

Přišel, viděl, nenašel

Jak velké chyby se dopustil, zjistil hned po svém návratu z večerky. Povedený páreček tatam, hotovost v peněžence, kterou zapomněl na stole, jakbysmet. A nejednalo se o žádné drobné, dobrotivý, ale přece jen tak trochu naivní muž je nyní chudší o rovných čtrnáct tisíc korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru