Chomutov – Jedenáctý ročník soutěže „Za ještě krásnější Chomutov" zná své vítěze. Výherci se v uplynulých dnech sešli v obřadní síni chomutovské radnice, aby tady z rukou primátora města převzali symbolické ocenění.

Určit vítěze nebylo snadné

Tři vyhlášené kategorie, trojice vítězů. Soutěž o nejhezčí okno či balkon, nejhezčí výzdoba domu a nejlépe upravená předzahrádka. Hodnotící porota, složená z členů komise životního prostředí, měla nelehký úkol. Vybrat a ocenit tu opravdu nej výzdobu nebylo nic jednoduchého, nakonec se ale arbitři shodli na třech jménech. Ocenění za nejlépe vyzdobené okno si odnesl František Kašubjak, nejhezčí výzdobou domu se prezentovala Marie Chaloupková a nejkrásnější předzahrádku měla Lenka Ficková.

„Vaše práce zkrášluje město"

Vítězové si z radnice odnesli nejen primátorovo poděkování, ale také finanční odměnu a symbolickou květinu. „Vaše dobrovolná práce přispívá ke zkrášlení nejen vašich domovů, ale celého města. Za to vám po právu patří naše díky," ocenil práci všech zúčastněných primátor města Jan Mareš a dodal, „letos vám vaše úsilí ztěžovalo počasí, nicméně věřím, že v příštím roce začnete s chutí znovu."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru