Chomutov – Velmi zvláštní způsob, jak získat příspěvky na bydlení, zvolil muž z řad nepřizpůsobivých. Prostě se rozhodl udělat na magistrátu „bordel". Doslova.

Před úřednicemi byl „silák"

Nadávky nejhrubšího kalibru, vyhrožování, kopání a bušení do všeho, co zrovna bylo po ruce. Tak nějak si pro příspěvek přišel na chomutovský magistrát sedmatřicetiletý muž, toho času žijící na ubytovně. Úřednice samozřejmě jeho agresivnímu ataku nehodlaly čelit a na pomoc zavolaly zákon.

Svedl to na pocuchané nervy

Dorazivším strážníkům Městské policie pracovnice magistrátu uvedly, čeho že se útočník dožadoval, a ve chvíli kdy zjistil, že nebude po jeho, začal řádit. Před muži v uniformách už ale takový hrdina nebyl. V klidu si nechal nasadit pouta a jako poslušný beránek putoval na služebnu strážníků. K jeho „cti" budiž mu přičteno, že nijak nezapíral a k prohřešku se okamžitě doznal. Že prý mu praskly nervy.

Čeká ho komise

Přiznáním to pro něj ale neskončilo. Své zvláštní jednání nyní bude muset za pár dní vysvětlovat ještě u přestupkové komise.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru