Perštejn – Možná chvilková nepozornost, možná částečná neopatrnost zavinily závažnou dopravní nehodu, ke které došlo v ranních hodinách u Perštejna. Smutná bilance hovoří o jednom těžkém zranění, na místě bylo potřeba služeb záchranářského vrtulníku.

Devatenáctka a Berlingo

Ke kolizi dvou osobních aut došlo dnes ráno v 8 hodin na silnici č. I/13 u odbočky na Perštejn. Podle námi zjištěných informací vyjížděla mladá řidička Renaultu 19 z vedlejší silnice a srazila se s projíždějícím Citroenem Berlingo. Výsledkem nešťastné a na první pohled hrozivě vypadající bouračky bylo těžké zranění na straně šoférky, řidič Citroenu vyvázl naštěstí bez šrámu. Mladou ženu převzali okamžitě do své péče na místě přítomní lékaři, aby ji následně povolaným vrtulníkem transportovali do nemocnice.

Uzavírka trvala dvě hodiny

Policisté z pochopitelných důvodů silnici samozřejmě uzavřeli, opět plynule průjezdnou se stala kolem desáté hodiny dopolední. „Příčiny dopravní nehody budou předmětem dalšího vyšetřování," uvedla k nešťastné události policejní mluvčí Marie Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru