Jirkov – Výnosný a na práci nenáročný obchůdek si zařídil mladík z Jirkova, přitom ovšem tak trochu zapomněl, že se pohybuje za povolenou mezí zákona. Svého obchodního ducha se rozhodl uplatnit při prodeji marihuany.

Nebyl lakota, občas dal i gratis

Pokoutnému prodeji cigaret s omamnou chutí se sedmadvacetiletý muž věnoval od začátku roku nejméně do července. Podle policie kouzelná „brčka" dával nebo prodával různým osobám v Jirkově a nelakotil se ani o samotnou marihuanu. Svými kšeftíky si přišel na dobrých sedmnáct tisíc korun.

Obchody ho mohou vyjít na rok až pět

Celý případ podnikavého obchodníka už mají v rukách muži zákona. Mladíkovi předali obvinění z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými látkami a jedy, v případě odsouzení si může pobýt rok až pět za ocelovými mřížemi. Vyšetřování je vedeno na svobodě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru