Chomutov / Kadaň – Týden se s týdnem sešel a máme tady další, v pořadí druhou a třetí soutěž. Tentokrát jsme pro vás připravili vstupenky na bigbítovou lahůdku v podání kapely Brutus a filmový zážitek ve 3D stylu, Thor: Temný svět.

Hrajeme do pátečních 12 hodin

Pravidla soutěže jsou opět prostá a jednoduchá. Stejně jako minulý týden platí, že účastník musí být fanouškem našich stránek, musí být správně zodpovězená soutěžní otázka a odpověď je potřeba zaslat na naší adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Z došlých mailů budou následně vybráni výherci, kteří od nás obdrží lupeny na vybrané akce. Uzávěrka soutěže bude v pátek, 8. listopadu ve 12 hodin přesně. Nezapomeňte uvést své telefonní číslo, na kterém vás budeme moci v případě výhry kontaktovat. Výsledky budou posléze uveřejněné na našich FB stránkách.

Brutus: Dva lístky, dva výherci

Na páteční koncert bigbítové kapely Brutus, který se uskuteční v chomutovském Městském divadle, pro vás máme připravené dva lístky (tzn. dva výherci). Více o koncertu čtěte zde. Soutěžní otázka: Brutus čeká náročný koncertní víkend. Kde budou hrát v sobotu 9. listopadu?

Thor: Dva lístky, jedna výhra

Zvolili jste raději kino? Lístky, které pro vás máme, jsou na sobotní večerní představení v kadaňském kině Hvězda, od 20 hodin můžete vyrazit na marvelovský počin Thor: Temný svět 3D. I tentokrát nabízíme dvojici vstupenek, v tomto případě ale výhru bere pouze jeden z vás. Vždyť kdo by chtěl chodit sám do kina... Soutěžní otázka: Výhra o kinolístky bude tentokrát vázaná k našim článkům. Víte, kolik autobusů vybavil chomutovský dopravní podnik internetovým připojením wifi?

Přejeme vám hodně štěstí

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru