Chomutov – Stará pravda říká, že ženu ani květinou neuhodíš. Velkou neznámou musí být rčení pro třiatřicetiletého muže z Chomutova. Svoji bývalou přítelkyni zbil hned dvakrát během tří dnů.

Fackami poslal ženu k lékaři

K prvnímu incidentu došlo přímo na ulici mezi lidmi. Po předchozí hádce neudržel chlapík své nervy na uzdě a ruce u těla a dal své „bývalce" pěkně za vyučenou. Ta jeho útok zcela logicky neustála, upadla na zem a udeřila se o betonový květináč. Její zranění si posléze vyžádalo ošetření u lékaře.

Vrátil se, omlouvat se ale nechtěl

Uličním atakem těžké chvilky pro ženu ale zdaleka neskončily. Po třech dnech jí totiž „bijec" navštívil přímo v jejím bytě na Březenecké a vše se opakovalo. Prvotní nadávky záhy vystřídaly rány a údery pěstí.

V současné době celý případ vyšetřují policisté z chomutovského obvodního oddělení, násilník se bude zodpovídat z výtržnictví a pokusu ublížení na zdraví.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru