Potřebujete něco prodat, koupit, nabídnout? Využijte našich stránek pro uveřejnění vašeho inzerátu. Nezaplatíte za něj ani korunu, po dobu dvou týdnů vám osobní inzerci vystavíme zdarma.  A pokud by vám tato doba nestačila, stačí nás kontaktovat.

Nemusíte nikam chodit, stačí vám mail

Co musíte pro zveřejnění inzerátu udělat? Je to jednoduché. Nikam nemusíte chodit, stačí vám pouze zapnout počítač, tablet nebo telefon. Napište si text inzerátu, pokud ho budete chtít zveřejnit s fotografií, přiložte ji jako přílohu, a vše zašlete na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Váš inzerát na nákup / prodej / pronájem a další bude posléze na následujících 14 dní umístěn na naše stránky.

Pro výpočet ceny firemní inzerce nás kontaktujte pomocí formuláře vpravo nahoře na stránce.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru