Chomutov – Rodinnou bitku se zvláštním koncem řešili o víkendu chomutovští strážníci. On si zahrál na „Rockyho", kdy neváhal zvednout své pěsti proti těhotné družce, ona zavolala policii. Na trestním oznámení ale nakonec netrvá.

Popůlnoční pranice

K roztržce byli muži zákona povoláni v neděli, dvě hodiny po půlnoci do Holešické ulice.  Zbitá a zraněná třiatřicetiletá žena z řad nepřizpůsobivých občanů našeho města strážníkům uvedla, že jí její přítel dal takovou pěstí do obličeje, až jí rozbil brýle. Nutně prý chce podat na druha trestní oznámení za napadení.

„To by naštvalo každého"

Dokonalý obrat v jejím rozhodnutí ovšem nastal po výpovědi „statečného boxera". Ten totiž policistům svůj čin doznal, zároveň ale také uvedl, co že ho k němu vedlo. S přítelkyní prý čeká miminko, ona ale stále provozuje prostituci. A to by prý namíchlo každého.

„Ještě si to rozmyslím"

Jakmile padlo slovo prostituce, světe div se, pobitá žena začala od navrhovaného trestního oznámení couvat. Že prý na něm již netrvá, a že si to všechno musí ještě důkladně promyslet.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru