Chomutovsko / Mostecko – Stačila chvilka nepozornosti a svatební veselka se pro jednoho z hostů stala bojem o život. Jednačtyřicetiletý muž z Mostecka si na ní omylem namísto „něčeho chutného" notně zavdal fridexu. Aby toho nebylo málo, péči lékařů odmítl a po převozu do nemocnice vzal kramle.

Nic mi není, odcházím

K incidentu došlo na Chomutovsku, kde byl také muž po požití smrtelně nebezpečné látky hospitalizován. V chomutovské nemocnici ale dlouho nepobyl, sám sobě si svůj zdravotní stav zhodnotil jako ucházející a odešel. Bohužel, toto jeho chybné rozhodnutí ho mohlo stát život. Nebýt lékařů, kteří se následně obrátili na policii o pomoc, kdoví, jak by vše dopadlo.

Skončil v Mostě na JIPce

Najít a hlavně přesvědčit přiotráveného muže o tom, jak moc je v jeho situaci lékař důležitý, se nakonec podařilo policistům z mostecké hlídkové služby. Ti posléze také "pacienta" naložili a znovu převezli do nemocnice, tentokrát v Mostě. Muž byl s podezřením na silnou otravu hospitalizován na jednotce intenzivní péče.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru