Křimov / Krásná Lípa – Nepřizpůsobená rychlost, nezvládnuté řízení, záchranářský vrtulník v akci. Taková je bilance jedné dopravní nehody, ke které došlo v sobotu odpoledne na silnici u obce Krásná Lípa.

Asi jste všichni byli alespoň jednou v životě svědky bláznivé a riskantní jízdy motorkářů. Sílu svého stroje podcenil také řidič motocyklu na silnici u Krásné Lípy. Nezvládl řízení, doslova vylétl z vozovky, aby se zastavil až o v cestě stojící strom. Jak velká zranění nešťastný muž utrpěl, zatím není známo, jisté ale je, že na místě zasahující lékař nechal přivolat záchranný vrtulník. Ten záhy transportoval motocyklistu do ústecké nemocnice.

Po dobu zásahu byla silnice na nějakou dobu uzavřena. „Byli jsme nuceni asi na půl hodiny z důvodu bezpečnosti vozovku v jednom směru uzavřít. Příčiny nehody se budou samozřejmě i nadále vyšetřovat," uvedla policejní mluvčí Jana Matonohová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru