Chomutov – Drzost a neomalenost zvrhlíků a úchylů nezná mezí. Během uplynulého víkendu museli strážníci Městské policie zasahovat hned u dvou případů, ve kterých se dotyční pranic nerozpakovali stáhnout své kalhoty a udělat si dobře. Ve dne, na veřejnosti, v centru města. V jednom případě byly svědky jejich ohavností malé děti.

První incident řešili muži zákona v sobotu kolem druhé hodiny odpolední. Čtveřice dětí ve věku deseti let zastavila policejní hlídku u obchodního domu Chomutovka s tím, že pod rampou bývalého hotelu Armabeton viděla onanujícího muže. Strážníci na nic nečekali a neprodleně na udané místo vyrazili. Jednatřicetiletý muž, kterého tady objevili, se ale k doznání neměl. Tvrdil, že se pouze oblékal a děti si celou historku vymyslely. Celá záležitost je nyní v šetření Policie České republiky.

Sobotním případem ale „onanistický" víkend zdaleka neskončil. O den později byli totiž strážníci přivoláni k obdobnému problému do Přemyslovy ulice. Žena, která hlídku zavolala, tvrdila, že ji při cestě z vlakové zastávky domů překvapil obnažený a ukájející se muž.  Motohlídka vystrašenou dámu odvezla na stanici státní policie a sama pak prohledávala okolí. Na nikoho podezřelého se jí ale bohužel nepodařilo narazit.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru