FOTO: Hodinu cesty autem z Chomutova je největší český krytý zábavní park! Víte o něm?
Majaland v POP Airport v Praze. Foto: Oldřich Hájek
Výlety

Praha - Fantastická zábava, jakou vaše děti ještě nezažily. To slibuje největší krytý zábavní park v Česku s plochou devět tisíc metrů čtverečných. Uvnitř najdete zajímavé atrakce, včetně 220 metrů dlouhé horské dráhy s převýšením devět metrů.

Majaland se nachází v nákupním a zábavním centru POP Airport, ktetrý leží vedle dálnice z Ústeckého kraje na Prahu, hned naproti letišti. Například z Chomutova se tam dostanete autem zhruba 60 minut.

U vstupu do Majalandu děti nadchne Majaland Shop plný krásných hraček, knih a stolních her. V Divadélku včelky Máji si užijí zábavný program a osobně se setkají s včelkou Májou. V originální restauraci U Máji si pochutnají na oblíbených dobrotách. V pohádkovém Majalandu navíc můžete svým dětem uspořádat i nezapomenutelnou narozeninovou oslavu.

Populární atrakcí je horská dráha, která vede i přes jezírko s vodopádem, jedna z nejdelších skluzavek v Česku či další zábavné atrakce jako padající list, houpací strom či motýlí kolotoč. V lodičkách na ruční pohon si děti vyzkouší, jaké to je přepádlovat celé jezírko. Nebo se mohou usadit do elektrických autíček. Atrakcí je v areálu daleko víc, a to i pro nejmenší děti.

Vstupenky do Majalandu je možné zakoupit online na tomto webu nebo na pokladně v zábavním parku. Ve všední dny je vstupné znatelně levnější. Například čtyřčlenná rodina s dětmi okolo pěti let a staršími zaplatí za celodenní vstup necelých šestnáct set korun. O víkendu by to bylo o čtyři sta více. Po zaplacení vstupu nejsou atrakce dále zpoplatněny. 

Foto

Kromě Majalandu se v POP Airport pobavíte i ve světově unikátním Dinosauria Museum Prague s originálními až 154 milionů let starými kostrami dinosaurů, neuvěřitelně věrnými modely v životní velikosti a s unikátní sbírkou minerálů, která zahrnuje na 6000 exponátů. Další zábava na vás v POP Airport čeká i v jedinečné expozici Engine Classic Cars Gallery s více než 200 vozy a motocykly ikonických značek. Kromě zábavy si v POP Airport užijete i nakupování. V outletu POP Airport na vás čeká více než 80 obchodů se stovkami značek.

Kudy tam

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru