OBRAZEM: Až vás to nepotáhne k vodě, navštivte výstavu starých hraček
Muzeum hraček v Duchcově. Foto: Ilona Kaulfuss
Výlety

Duchcov – Školákům začaly prázdniny. V tomto období veder je nejlepší trávit dny volna u vody. Přijdou ale i chladnější dny. Pokud zrovna vaše ratolesti nebudou někde na táboře, doporučujeme návštěvu Muzea města Duchcova. Od června až do konce letních prázdnin je v Poppelově výstavní síni ke zhlédnutí tradiční letní výstava pro děti i dospělé s názvem Retro hračky.

Najdete tady vedle sebe hračky, se kterými si hráli prarodiče současných dětí, ale také hračky novější, vyrobené ve druhé polovině 20. století. Dospělí návštěvníci zavzpomínají a jistě najdou hračku, se kterou si jako malí hráli. Děti, kromě prohlídky exponátů, mají zase možnost si s volně položenými auty, bagry, tanky, ale i zvířátky a panenkami pohrát.

Na malém stolku, který střeží plyšové hračky, jsou připravené papíry a pastelky. Děti mohou samy namalovat obrázek, případně vybarvit obrázek černobílý, vytištěný s dopravním prostředkem, které jsou zde k dispozici. Pro všechny malé výtvarníky je připravená sladká odměna.

Výstavu Retro hračky v duchcovském muzeu můžete navštívit až do 31. srpna. Otevřeno je denně, od 9-17 hodin.

Foto

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru