3D PROHLÍDKA: Brzy se otevírá dílna magistra Kelleyho na Hněvíně. Podívejte se dovnitř už teď
Dílna magistra Kelleyho i s jeho celou. Foto: e-deniky.cz
Výlety

Most - Radní schválili aktualizovaný návštěvní řád Dílny magistra Edwarda Kelleyho na hradě Hněvín. Otevřeno bude od 6. května do 26. června 2022 vždy od pátku do neděle od 11:00 do 17:00 hodin. Od 28. června do 31. srpna 2022 bude otevřeno od úterý do neděle včetně svátků od 11:00 do 17:00 hodin. Zavíracím dnem zůstává pondělí.

Z důvodu všeobecného nárůstu cen dojde k mírnému zvýšení vstupného (navýšení o 10 Kč u dospělého, 5 Kč u dětí, seniorů a osob ZTP, 20 Kč rodinné vstupné). Dospělí zaplatí 30 Kč, děti a mládež do 15 let pak 15 Kč, senioři od 65 let 15 Kč, osoby se zdravotním postižením 15 Kč a rodinné vstupně (2 dospělí a až 3 děti do 15 let) 60 Kč.

Virtuální prohlídka

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru