VIDEO: Svítící tobogán, vodní atrakce i teplá voda. Podívejte se do mosteckého aquadromu
Aquadrom Most. Oldřich Hájek
Výlety

Most - Náš on-line server přichystal pro své čtenáře miniseriál představující vodní parky v Ústeckém kraji a v okolí. Postupně navštívíme největší a nejzajímavější areály, kde si můžete i v zimě užít vodních radovánek. Začneme v Mostě, kde jsou pyšní na svůj aquadrom.

Aquadrom Most představuje komplexní možnost relaxace a sportovního vyžití pro širokou veřejnost. V blízkosti najdete bezplatné parkování, do prostor je bezbariérový přístup, uvnitř najdete nerezové bazény, vodní atrakce, příjemné teploty a čistotu. Zejména děti potěší dvojice velkých tobogánů, v jednom z nich je i imitace svítící oblohy. Kromě plavání a vodních radovánek můžete využít i celou řadu wellness služeb. Návštěvu aquadromu můžete spojit i se saunováním. Základní parní sauna pro prohřátí je už součástí vstupného do prostor plavecké haly. V té najdete i mokré občerstvení. 

https://www.youtube.com/watch?v=pyJ52LLVbXU

Od loňského listopadu museli na aquadromu podražit, a to v průměru o 15 procent. Například dvouhodinové vstupné pro dospělého přijde nyní na 160 korun, celodenní na 350. Dítě zaplatí 140, případně 290 korun. Výhodněji vyjde rodinné vstupné. Kompletní ceník naleznete zde.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru