Město na Ohři nabízí turistický balíček Gotické Louny. Památky tam navštívíte za lepší cenu
Historické centrum Loun. Foto: e-deniky.cz
Výlety

Louny - Kam na zajímavý výlet? Do města, jemuž se říká „Perla na řece Ohři“. Už víte? Zveme vás do královského města Louny.

V letošní turistické sezóně čeká na malé i velké návštěvníky turistický balíček, díky kterému mají možnost navštívit několik lounských památek a zajímavostí za zvýhodněnou cenu. Balíček vznikl v rámci spolupráce Městského informačního centra Louny a Oblastního muzea a v Lounech. Obě organizace se snaží návštěvníkům města nabídnout nové poznání a neopakovatelný zážitek za zvýhodněné vstupné.

Balíček zahrnuje vstup na věž chrámu sv. Mikuláše, prohlídku města s průvodcem, vstupné do oblastního muzea nebo skanzenu, úschovnu kol a zavazadel na 1 den zdarma.

Samozřejmě si každý návštěvník domů odnese malý upomínkový předmět a informační brožury o městě a okolí. Turistický balíček se dá objednat a zakoupit před plánovaným výletem a veškeré „zakoupené služby“ si předem časově naplánovat. Samozřejmě nemusíte navštívit vše v jeden den, ale můžete si nabízené služby rozdělit do několika dní a návštěv. Jistě vás zajímá jeho cena. Tu jsme stanovili velmi lákavou – za plné vstupné zaplatíte 80,-Kč a za snížené (děti, studenti, senioři) 50,- Kč.

I v Lounech myslí na děti školou povinné, pro které mají nachystány pracovní listy. Díky nim se prohlídka města stane zajímavější a luštění hádanek velkou výzvou.

Pokud plánujete cestu do Loun, kontaktujte pracovníky informačního centra, kteří vám rádi s plány pomohou. Telefonický kontakt 415 621 102 nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Více informací o městě a okolí rovněž naleznete na webových stránkách www.louny.eu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru