VIDEO: Největší dětský svět v Česku! Víme, jaké atrakce tam najdete a jaké zaplatíte vstupné
Dětský svět v Olympii Teplice. Foto: Karel Horký
Výlety

Teplice – V sobotu byl otevřen největší český zábavní park v obchodním centru Olympia Teplice. Po sobotních fotografiích z prvního otevíracího dne přinášíme také video a bližší informace.

Dětský zábavní park o celkové rozloze 3000 m2 s herní zónou o velikosti 1500 m2 se nachází v Teplicích v OC Olympia. Jsou v něm klasické zábavní atrakce pro děti, jako prolézačky, klouzačky, trampolíny, autíčka či vláček, ale i atrakce jedinečné ve střední Evropě. Zahrajete si třeba s virtuálními laserovými meči, ale bavit se můžete i v takzvané rozšířené realitě! Další informace a fotogalerii přinášíme zde.

Od pondělí do pátku zaplatí děti za časově neomezený vstup 160 korun, o víkendech 180 korun. Rodiče si musí připravit padesátikorunu, která se jim nahraje na čip jako kredit. Kredity je možné uplatnit pouze v restauraci Cirkusparku. Pro školy a školky platí zvýhodněné vstupné.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=O-8WCA6_eF8

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru